Paula Sandell
Foto: Cornelia Schmidt

Jag heter Paula Sandell, är född 1968, och har arbetat med kroppsrelaterade problem sedan år 2000, då jag av en slump hamnade på en tvådagarskurs i massage på det gym jag tränade på. Fick mersmak och hoppade så fort jag kunde på Axelsons kurs till massageterapeut. Tänk om jag vetat vad jag gav mej in på…

 

Jobbade som massageterapeut men ville så klart veta mer så jag sökte till Osteopatskolan (idag kallad Osteopathögskolan). Jag är otroligt tacksam för de personer jag träffat på under tiden – både lärare, kunder och kurskamrater då jag har haft nytta av alla erfarenheter även privat.

 

Förutom det som står på startsidan så har jag även jobbat som instruktör, framförallt på före detta Pyramiden. Började med spinning men sen blev det boxning, pump (styrketräning i grupp) och core (magträning). Självklart är detta en tillgång i mitt yrke också.

 

Har gått grundkurs i akupressur och zonterapi för att kunna diskutera detta med kunder och andra intresserade. Båda två väldigt intressanta och viktiga terapier men jag vill jobba mer med händerna och över större ytor. Väldigt duktiga lärare även där med Sven Algotsson i akupressuren och Arne Hamberg i zonterapin.

 

 

  Osteopat Paula Sandell